Дигитално разгледување 480 000 уметнички дела од музејот Лувр

-

Доколку го посетите следниот сајт, ќе добиете бесплатен пристап до 480 000 уметнички дела. На предната страна од веб сајтот понудени се клучни категории за истражување на колекциите и можете да разгледувате:

Веднаш под категориите имате на располагање и албуми организирани по одредена тема, како ремек дела од Лувр, или најнови аквизиции.

Движењето низ сајтот е чисто и пријатно искуство, оперирано од наметливи реклами. За пофалба е интерактивната мапа на целата галерија која ви дозволува да ја истражувате колекцијата соба-по-соба. Доколку некоја слика ви остави посебен впечаток, можете истата да си ја преземете со кликнување на иконата со стрелката, која се наоѓа на дното од секоја слика.

The post Дигитално разгледување 480 000 уметнички дела од музејот Лувр appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *