#комкаст 105 – за SEO со Бранко Илишев

-

По подолга пауза имаме ново издание на #комкаст. Овојпат гостин на Дарко Булдиоски му е Бранко Илишев, ко-основач на SmartClick. Како што може да заклучите и од насловот на видеото фокус на емисијата е SEO, а може а слушнете и да се запознаете со:

  • развој на кариера во SEO
  • потребите на глобалните пазари и специјализација
  • профили на SEO експерти
  • Core Web Vitals
  • Локалната SEO сцена

За повеќе информации и секако за #прегледвопеток посетете ја веб-страницата на Комуникации.

The post #комкаст 105 – за SEO со Бранко Илишев appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *