Наскоро ќе има можност за заработка и преку Твитер | ТВ21

-
ТВ21 – 09:01 27/04
Џек Дорси и тимот на Твитер постојано размислуваат на начини на кои можат да го зголемат бројот на корисници, но и да ја монетизираат популарноста и сегашната голема база на корисници на таа мрежа.

Курир: Наскоро ќе има можност за заработка и преку Твитер

Пари: Наскоро ќе можеме да заработиме и преку Твитер

Алфа: Наскоро ќе има можност за заработка и преку Твитер

8 поврзани вести »

Извор

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *