Научете се да спиете подобро со SleepSchool

-

SleepSchool е релативно нова апликација за Android и iOS која е замислена да им помогне на сите кои имаат проблеми со спиење.

Според докторите и невролозите кои стојат зад апликацијата, луѓето кои имаат немирни ноќи потребно е одново да научат како правилно да спијат. За таа цел, тие се имаат здружено да осмислат серии од курсеви кои, преку дневни лекции, ви помагаат одново да бидете истренирани и правилно да спиете.

Искрено, не сме сигурни колкава е успешноста со примена на апликацијата, но SleepSchool може бесплатно да се корисни цела недела. Доколку курсевите позитивно влијаат и ви помагаат подобро да спиете, понатамошно тренирање бара годишна претплата од 2000 денари.

The post Научете се да спиете подобро со SleepSchool appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *