Онлајн дружење преку цртање со DrawPortal

-

Во време на пандемија, постојано се изнаоѓаат нови и инвентивни начини за онлајн социјализација.

DrawPortal е пример за една таква апликација и ви дозволува да се поврзете со онлајн луѓето на исклучително забавен начин. Имено, се работи за алатка за цртање, која ви дозволува заеднички да произведете уметничко дело, преку интернет и секојдневно муабетење.

DrawPortal се одликува и со поедноставен режим кој се вика Baby Mode и е замислен за онлајн социјална дружба со помлади учесници.

DrawPortal е бесплатна за користење, но доколку сакате да отклучувате дополнителни функции, имате на располагање бројни дополнителни опции.

Преземете ја апликацијата за вашата Android напојувана направа тука!

The post Онлајн дружење преку цртање со DrawPortal appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *