Решавајте сложувалки со вашите пријатели со Jigsaw Video Party

-

Jigsaw Video Party ви дозволува да поканите пријатели да ви се приклучат преку видео чат за да се гледате, муабетите и, најважното од се, решавате сложувалки.

Се работи за интересна и солидно реализирана идеја која дозволува креативна социјализација за лица кои не се во можност да се видат лице-во-лице. Jigsaw Video Party е достапна и за Android и за iOS напојувани работи, но со оглед на тоа што се работи за сложувалки, дефинитивно се препорачува да користите таблет, а не телефон.

Jigsaw Video Party се одликува со неколку бесплатни сложувалки кои се повеќе од доволни за неколку интересни партии. Во случај да ви се допадне виденото, се продаваат и дополнителн и сложувалки групирани во теми, како класични фотографии, животни и природа и слично. Цената на нивното отклучување е околу 300 денари, од тема.

The post Решавајте сложувалки со вашите пријатели со Jigsaw Video Party appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *