Category Archives: аларм

Три апликации за откачено, но ефикасно будење

Верувале или не, 70% од луѓето имаат проблеми со станување наутро. Дали ова навистина е така? Не знаеме, штотуку ја измисливме статистиката, но претпоставуваме дека воопшто не ви беше тешко да поверувате во неа, нели? MotionAlarmClock и сонливата зомбификација низ собата Утринското станување навистина знае да биде проблем, а честите доцнења најмногу се должат на […]