Category Archives: андроид

Дознајте дали одредена просторија е доволно осветлена со Lux Light Meter

Lux Light Meter е апликација за Android направи која ја одредува јачината на осветлувањето во каква било просторија преку користење на сензорот за близина. Ова знае да биде особено корисно доколку сакате да дознаете дали одредена просторија, како бања, кујна, дневна соба и слично се одликува со задоволително осветлување. За да дојдете до една солидна […]