Category Archives: апликации

5 Android игри и 5 апликации кои се на попуст

Имате Android паметен телефон, но не и забавни игри и корисни програми кои нема да направат дупка во вашиот буџет? На вистински место сте! Овие апликации нема засекогаш да се продаваат по оваа цена, така да доколку видите нешто што ви се допаѓа, зграпчете го веднаш. 5 игри кои се на попуст Planescape: Torment: Enhanced […]

WhatKnotToDo е апликација која ќе ве научи како да правите јазли, а TangleMaster 3D ќе ве забави со загатки за расплеткување јажиња

Имате потреба за сплеткување јаже, жица или конец, но не знаете како на направите цврсти јазли? WhatKnotToDo е апликација која ќе ви покаже на едноставен начин и со чекор-по-чекор инструкции како да правите над 70 најразлични јазли, нешто што знае да биде особено корисно доколку се занимавате со риболов, пловење, кампување или читање „Педесет нијанси […]