Category Archives: безбедносна закрпа

Најновата безбедносна закрпа од Microsoft затвора 116 пропусти

Оваа недела Microsoft ја издаде редовната безбедносна „закрпа во вторник“. Она што е карактеристично е дека оваа недела се затворени над 116 пропусти, од кои 13 се критични. Во овој месец се затворени повеќе безбедносни пропусти отколку претходните два месеци заедно. Тринаесетте безбедносни пропусти кои Microsoft ги одбележа како критични им овозможуваат на напаѓачите во […]