Category Archives: бесплатно

Spotify Premium повторно нуди бесплатни три месеци на нови корисници, 300 денари за претходни корисници

Би лажеле кога би кажале дека не сме големи фанови на Spotify, и на бесплатната и на премиум верзијата. Бесплатната верзија нема премногу наметливи реклами, а нуди изобилство од песни кои се избираат според вашиот претходно-дефиниран вкус. За еден час слушање, можете да прескокнете до шест песни. Од друга страна, премиум искуството чини 300 денари […]

Бесплатните неограничени повици преку Google Meet ќе продолжат до крајот на јуни

На крајот на март, требаше да се ограничат бесплатните повици на времетраење од еден час. Таквото нешто, меѓутоа, не стапи на сила и сега корисниците имаат бесплатни и неограничени повици до крајот на јуни. Под неограничено времетраење се мисли на тоа дека повиците кои ги правите преку Google Meet можат да траат до 24 часа. […]