Category Archives: Бранко Илишев

#комкаст 105 – за SEO со Бранко Илишев

По подолга пауза имаме ново издание на #комкаст. Овојпат гостин на Дарко Булдиоски му е Бранко Илишев, ко-основач на SmartClick. Како што може да заклучите и од насловот на видеото фокус на емисијата е SEO, а може а слушнете и да се запознаете со: развој на кариера во SEO потребите на глобалните пазари и специјализација […]