Category Archives: Гент Мехмети

Funnel hacking со Гент Мехмети #комкаст​ 102

Гостин на оваа епизода на Дарко Булдиоски во 102-то издание на поткастот Комкаст му е Гент Мехмети. Тема на „епизодата“ е маркетинг инка или marketing funnel и секако прилагодување за организирање на успешни „funnel“ кампањи. Гент Мехмети е B2B Copywriter & Marketing Consultant и Head Of Marketing во LEORON Institute. Поткастот е супер интересен за […]