Category Archives: Дарко Булдиоски

#комкаст 105 – за SEO со Бранко Илишев

По подолга пауза имаме ново издание на #комкаст. Овојпат гостин на Дарко Булдиоски му е Бранко Илишев, ко-основач на SmartClick. Како што може да заклучите и од насловот на видеото фокус на емисијата е SEO, а може а слушнете и да се запознаете со: развој на кариера во SEO потребите на глобалните пазари и специјализација […]

Funnel hacking со Гент Мехмети #комкаст​ 102

Гостин на оваа епизода на Дарко Булдиоски во 102-то издание на поткастот Комкаст му е Гент Мехмети. Тема на „епизодата“ е маркетинг инка или marketing funnel и секако прилагодување за организирање на успешни „funnel“ кампањи. Гент Мехмети е B2B Copywriter & Marketing Consultant и Head Of Marketing во LEORON Institute. Поткастот е супер интересен за […]