Category Archives: Донирај компјутер

Донирај Компјутер – Донирани 1000 компјутери за безброј насмеани лица

За нешто повеќе од една година, во текот на пандемијата, „Донирај Компјутер“ успеа да собере и да испрати 800 компјутери. Со ова вкупната бројка на донирани компјутери достигна и сега веќе надмина 1000 компјутери. Со оглед на период во кои беа донирани, важноста на овие компјутери беше и поголема. Наставата минатата година се префли од […]