Category Archives: дружба

Онлајн дружење преку цртање со DrawPortal

Во време на пандемија, постојано се изнаоѓаат нови и инвентивни начини за онлајн социјализација. DrawPortal е пример за една таква апликација и ви дозволува да се поврзете со онлајн луѓето на исклучително забавен начин. Имено, се работи за алатка за цртање, која ви дозволува заеднички да произведете уметничко дело, преку интернет и секојдневно муабетење. DrawPortal […]