Category Archives: едукацијата на младите

Digipath – Отворен настан за стекнување на ИТ вештини за деца

За 15-ти септември (среда) Едуфронт најавува онлајн дружба со предизвици за стипендии на DIGIPATH програмите за програмирање, веб дизајн, дизајн и scratch за деца од 8-14 години. Во рамки на DIGIPATH онлајн програмата децата заедно со нивните омилени едукатори ќе имаат можност да учат за Scratch, програмирање, веб дизајн, дизајн. Децата заедно со своите родители […]