Category Archives: екран

Monitorian е алатка која во дозволува да го менувате осветлувањето од вашиот монитор

Во случај да поминувате многу време пред компјутер, редно време е да поведете ред и за здравјето на вашите очи. Покрај правење чести паузи и гледање во далечина, се советува и светлината на вашиот монитор да биде намалена. Низ годините, пишувавме за неколку интересни алатки, како ScreenTemperature, BrightnessControl, или Brightness Control Free. Денеска, под лупата […]