Category Archives: Ентони Бордеин

Во документарецот Roadrunner вештачка интелигенција го рекреира гласот на Ентони Бордеин

Roadrunner е документарен филм за животот и смртта на прочуениот готвач Ентони Бордеин. Во филмот за рекреирање на неколку реченици изговорени со гласот на г. Бордеин е искористена вештачка интелигенција. Речениците се дел од книгите на г. Бордеин, но никогаш не биле изговорени од него. Филмот е замислен да го има познатиот готвач како наратор, […]