Category Archives: интернет

Како да ја пронајдете вашата Wi-Fi лозинка?

Знае да биде непријатно кога некој ќе ја побара вашата Wi-Fi лозинка, а вие воопшто не ја паметите. Во таква или слична ситуација би можеле да ја дознаете истата на некој од следниве два начини: Инсталирајте ја апликација Nirsoft’s WirelessKeyView за да ја видите лозинката за мрежата на која вашето PC е приклучено. или Кликнете […]