Category Archives: конверзија

Convertio нуди една појдовна точка за секаква конверзија на фајлови

Во случај да постојано работите со најразлични фајлови, често се случува да имате постојана потреба за конверзија на истите. Иако, Convertio e екстензија за Google Chrome прелистувачот, конверзијата која всушност ја правите е преку дополнителен сајт каде се поставува фајлот и, по извршената конверзија, се презема. Convertio ништо не дискриминира и можете да го користите […]