Category Archives: Кристиан Трпкоски

Интервју со победниците на Европскиот куп на нации во CS: Global Offensive

На крајот на август македонскиот тим составен од пет гејмери Јане „aidKiT“ Апостолоски, Дамјан „kyxsan“ Стоилковски, Даниел „dan1“ Глигоров, Павле „stYleEeZ“ Стојановски и Кристиан „Cryveng“ Трпкоски победи во Counter-Strike: Global Offensive натпреварите на Европскиот куп на нации. За еден од најголемите еспорт успеси во Македонија зборувавме со Јане „aidKiT“ Апостолоски. Како се чувствувате по најголемиот […]