Category Archives: МЕСА

„MESA Summer Jam“, се одржува овој викенд со физичко присуство

Одлична вест за сите љубители на еспорт натпреварите. По подолга пауза предизвикана од Ковид-19 пандемијата, гејминг настаните делумно се нормализираат и започнуваат да се одржуваат со физичко присуство. Овој викенд се одржуваат финални натпревари во две супер-популарни игри „Counter Strike: Global Offensive“ и „FIFA21“. Првата фаза на натпреварот се одржа онлајн и траеше од 29 […]