Category Archives: Методија Мирчев

A1 Македонија со промоција која нуди 100 GB мобилен интернет месечно

А1 Македонија ја одбележува втората година од воведувањето на А1 брендот на македонскиот пазар. Ова беше повoд А1 Македонија да престави нова, септемвриската промоција. Во понудата како дел од поволностите за корисниците, покрај мобилниот пакет, доаѓаат и 100GB мобилен интернет месечно, богато конвергентно портфолио, и телефони. Во овој период А1 Македонија продолжува да ги реализира […]