Category Archives: морзеова азбука

Апликација за светилка и комуникација со Морзеова азбука

Денеска има стотици и стотици апликации за вклучување на вашиот блиц кој би се користел како светилка. Обично, ваквите апликации се бесплатни, но желни за агресивно пласирање реклами. Со оглед на тоа колку е лесно да се вклучи блицот со поновите модели, ваквите апликации се чини дека се повеќе проблематични отколку корисни. Flashlight е апликација […]