Category Archives: навики

8 интересни навики на луѓето за нивните телефони, според анкетата на Ofcom

Најновата анкета на Ofcom открива интересни навики на луѓето за нивните телефони. Ова се осум од најинтересните што ги пронајдовме: Две-третини од анкетираните признале дека во тоалет никако не одат без нивниот телефон. Еден од пет луѓе признале дека го оставаат телефонот надвор, а еден процент од луѓето одбиле да одговорат на прашањето. Повеќе од […]