Category Archives: Натпревар

MESA Summer Jam се одржува викендов со физичко присуство

По финализирање на он-лајн фазата која се одвиваше од 29.06 до 01.07.2021, „MESA Summer Jam“ преминува во завршница со физичко присуство. Тимовите кои се изборија за позиција во он-лајн делот од овој настан со почеток во 11 часот оваа сабота и 10 часот во недела ќе се натпреваруваат во две исклучително популарни видео игри и […]