Category Archives: најава

58 игри кои ќе излезат во септември

Со почнување на училишната година, прекинува и летната суша во поглед на нови и квалитетни продукти на интерактивна забава. Како најпривлечни игри дефинитивно се истакнува наративното остварување Life is Strange: True Colors, како и долго-очекуваната JRPG игра Tales of Arise. Веднаш под нив ќе се бори за сенката под сонцето и акционото FPS чедо на […]

Игри кои ќе излезат во август

За учениците, август отсекогаш бил горчливо сладок месец каде се користат последните недели слобода за исполнителни гејминг сесии. Во случај да имате слободно време и да сакате да го искористите со некој од најновите наслови, ова се игри кои ќе излезат за месец август! Првата недела на август Hunter’s Arena Legends ќе биде бесплатна игра […]