Category Archives: нови игри

Игри кои ќе излезат во јуни

Следи најомилениот период на помладите читатели. Летниот распуст само што не започнал, а, со него и долгите топли денови, максимално искористени за впечатливи гејминг сесии. Во случај да сеуште не сте сигурни со што да си го пополните времето, ова се најновите наслови кои ќе излезат во јуни! Месецот можете да го започнете со најновата […]