Category Archives: октомври

Игри кои ќе излезат во октомври

Месецот октомври отсекогаш бил одличен месец за гејмерите и го означува почетокот на еден одличен период од бројни игри кои ќе се борат за вашите тешко-спечалени пари и време. Па така, инстантно го започнуваме со FIFA 22, игра која ветува незаборавно искуство со 700 тимови и низ 90 стадиони! Играта ви дозволува да создадете клуб, […]