Category Archives: песни

Spotify Premium повторно нуди бесплатни три месеци на нови корисници, 300 денари за претходни корисници

Би лажеле кога би кажале дека не сме големи фанови на Spotify, и на бесплатната и на премиум верзијата. Бесплатната верзија нема премногу наметливи реклами, а нуди изобилство од песни кои се избираат според вашиот претходно-дефиниран вкус. За еден час слушање, можете да прескокнете до шест песни. Од друга страна, премиум искуството чини 300 денари […]