Category Archives: попуст

Три Android игри кои се на голем попуст

Постојано, бројни Android игри се на попуст. Во овој момент, три исклучително квалитетни игри се продаваат со голем попуст и можете да ги зграпчите за шеесетина денари, или помалку! Teslagrad – 62 денари Се работи за чистокрвен 2D платформер каде фокусот е на решавање загатки преку играње со силата на магнетизмот и електромагнетски моќи. Играта […]

10 ААА игри под 100 денари на летната распродажба на Steam

Не е никаква тајна дека сме огромни фанови на инди игри. Но, некогаш сакаме да се втурнеме во ААА игра, без да потрошиме многу пари. Токму поради тоа, ископавме десет ААА игри кои не се поскапи од 100 денари, а сеуште нудат неверојатна доза забава во едно квалитетно пакување. Сите од игрите моментно можат да […]