Category Archives: приватност

WhatsApp дозволува да испраќате приватни работи кои можат да бидат видени само еднаш

Од неодамна, WhatApp апликацијата се поднови со исклучително корисна функција која ви дозволува да испраќате фотографии и видеа кои ќе исчезнат од четот откако ќе бидат отворени, односно видени од примателот. На овој начин, ваквата мултимедијална содржина нити може да биде сочувана нити препратена до некој друг. Барем не со стандардните методи. Имено, примателот и […]