Category Archives: ретро игра

3 работи кои нѝ се допаднаа во Alex Kidd in Miracle World DX

Alex Kidd in Miracle World DX е интересен 2D платформер кој се заканува да им се допадне и на ветераните и на почетниците кои уживаат во ретро инспирирани игри. Првата Alex Kidd in Miracle World се има појавено во далечната 1986 година. Најновата верзија ви дозволува да собирате парички и да се спротиставувате на босови […]