Category Archives: септември

58 игри кои ќе излезат во септември

Со почнување на училишната година, прекинува и летната суша во поглед на нови и квалитетни продукти на интерактивна забава. Како најпривлечни игри дефинитивно се истакнува наративното остварување Life is Strange: True Colors, како и долго-очекуваната JRPG игра Tales of Arise. Веднаш под нив ќе се бори за сенката под сонцето и акционото FPS чедо на […]