Category Archives: слики

Вметнувајте наслови во слики со најновата верзија на IrfanView

Претпоставуваме дека за IrfanView не е потребно посебно претставување. Ова е повеќе од одлична алатка за интеракција со вашите фотографии, а секое надополнување само го издигнува целокупносто искуство на едно поефикасно ниво. Кога сме кај тоа, најновата 4.58 верзија не воведува премногу работи, но една функција која значително се истакнува е можноста да вметнувате наслови […]

Дигитално разгледување 480 000 уметнички дела од музејот Лувр

Доколку го посетите следниот сајт, ќе добиете бесплатен пристап до 480 000 уметнички дела. На предната страна од веб сајтот понудени се клучни категории за истражување на колекциите и можете да разгледувате: Слики Скулптури Мебел Текстил Накит Натписи Предмети Веднаш под категориите имате на располагање и албуми организирани по одредена тема, како ремек дела од […]