Category Archives: сложувалки

Решавајте сложувалки со вашите пријатели со Jigsaw Video Party

Jigsaw Video Party ви дозволува да поканите пријатели да ви се приклучат преку видео чат за да се гледате, муабетите и, најважното од се, решавате сложувалки. Се работи за интересна и солидно реализирана идеја која дозволува креативна социјализација за лица кои не се во можност да се видат лице-во-лице. Jigsaw Video Party е достапна и […]