Category Archives: фотографии

Создадете мозаици од ваши фотографии со AndreaMosaic

Во случај да имате исклучително многу фотографии, можете да ги искористите истите за да направите импресивни мозаици – нешто што, би можеле да се сложите, знае да биде интересен подарок или, во најмала рака, пријатна и лична десктоп позадина. AndreaMosaic е алатка која го прави токму тоа – ги користи вашите фотографии и прави импресивни […]

Заклучете ги вашите фотографии со Photok

Photok е апликација за вашиот паметен телефон која ви дозволува да ги „заклучите“ вашите фотографии со лозинка. Преку Photok можете да ги импортирате сликите кои се наоѓаат во вашата направа, да ги избришете оригиналните слики кои се наоѓаат во галерија или пак, доколку се решите, одново да ги вратите фотографиите во галеријата. Со кликнување на […]