Category Archives: фриленсери

Преку фриленсинг до помош за самохраните мајки во Македонија

Од 13-ти до 30-ти септември преку меѓународната платформа за донации globalgiving.org, Импакт Фондација започна донаторска кампања наменета за собирање средства. Средствата ќе бидат наменети за поддршка на најмалку 10 самохрани мајки да се обучат како фриленсери и да започнат кариера на некоја од претпознатливите фриленсинг платформи. Целта се однесува на обезбедување на обуки за фриленс […]