Category Archives: шифрирање

Заклучете ги вашите фотографии со Photok

Photok е апликација за вашиот паметен телефон која ви дозволува да ги „заклучите“ вашите фотографии со лозинка. Преку Photok можете да ги импортирате сликите кои се наоѓаат во вашата направа, да ги избришете оригиналните слики кои се наоѓаат во галерија или пак, доколку се решите, одново да ги вратите фотографиите во галеријата. Со кликнување на […]