Category Archives: Јазици

Учете 17 различни јазици со апликацијата Falou

Доколку, од каква било причина, не сте задоволни од бесплатниот метод на надалеку-познатата апликација за учење јазици – Duolingo – и сакате да пробате малку поразлична метода, тогаш Falou е интересна нова апликација. Со Falou можете да учите и до 17 различни странски јазици но преку AI- напојувани колекции од разговори кои се засновани на […]