Category Archives: adventure

Black Skylands е игра која успешно комбинира неколку жанрови во ретро инспирирано опкружување

Од талентираното руско студио Hungry Couch доаѓа игра која од петни жили се труди да интегрира што е можно повеќе жанрови. Black Skylands е акциона авантура во отворен свет, но исто така е и шутер со бројни sandbox механики. Играјќи со Ева, ќе започнете неуморна битка против застрашувачкиот вид Swarm низ стотици острови. Користејќи арсенал […]