Category Archives: Amazon Studios

Нема содржина, нема проблем, Amazon е во преговори за MGM

Без сомневање содржината на еден стрим сервис е најважна при изборот на корисниците на кого да му ја „дадат“ својата претплата. Netflix, HBO Go, Amazon, Disney+, Apple TV се натпреваруваат за корисниците, а најважно за ова се филмовите и сериите кои се достапни на платформите. Amazon веројатно не е првиот сервис за стриминг на кој […]