Category Archives: AndreaMosaic

Создадете мозаици од ваши фотографии со AndreaMosaic

Во случај да имате исклучително многу фотографии, можете да ги искористите истите за да направите импресивни мозаици – нешто што, би можеле да се сложите, знае да биде интересен подарок или, во најмала рака, пријатна и лична десктоп позадина. AndreaMosaic е алатка која го прави токму тоа – ги користи вашите фотографии и прави импресивни […]