Category Archives: Android апликација

ClubHouse конечно и на Android, засега само во САД

Конечно по речиси цела година, популарната аудио друштвена мрежа ClubHouse е достапна и на корисниците на Android. За жал барем засега единствено за корисниците од САД, и сè уште единствено со покана. Добра вест е дека ова е последната фаза пред поширока достапност за апликацијата. Лоша вест е дека и натаму нови корисници на ClubHouse […]