Category Archives: Atmosphere

Заспивајте со звуците на Atmosphere

Одредени луѓе имаат потешкотии со заспивање и на различни начини се справуваат со нив. Едни пуштаат тивка музика, други филм, а трети најразлични атмосферски звуци. Апликацијата Atmosphere ви дозволува да комбинирате најразлични звуци за да ја создадете вашата идеална атмосфера, да се опуштите и подобро да заспиете. Преку апликацијата можете да пуштите да се слуша […]