Category Archives: banished

Осмислувајте и управувајте со градови во Patron

Patron е city-builder кој особено би можел да ви се допадне доколку сте фанови на Banished. Слично на таа симулација, Patron успешно ги има надградено механиките и нуди значително подлабоко искуство при управување со едно општество. Во Patron играта би можела да се подели на три фази. Првата фаза е планирање и градење. Тука, потребно […]