Category Archives: battery boy

Battery Boy е игра за вашиот телефон во која паричките се менуваат во зависност од тоа колку ви е полна батеријата

Battery Boy е игра за Android/iOS и припаѓа на Endless Runner жанрот, односно игри во кои вашиот лик постојано трча и собира работи додека избегнува најразлични препреки. Но, Battery Boy се одликува и со една уникатна механика и ги менува содржините во зависност од тоа колку ви е полна батеријата на вашиот телефон. Попрецизно, она […]