Category Archives: BBC

Учете англиски јазик со BBC Learning English

BBC Learning English e апликација за Android и iOS. Оваа апликација е заснована на бесплатната програма за учење англиски јазик која постои веќе половина век. BBC Learning English може да се користи и без претходна регистрација, а содржините кои се прикажуваат всушност се влечат од самиот веб сајт (предност е тоа што можете и да […]