Category Archives: BCUninstaller

Напредно бришење програми со BCUninstaller

BCUninstaller e програм со кој можете да бришете други програми. Самиот оперативен систем има солидна алатка за ова, до која доаѓате преку Settings, па избирање Apps, но за масовно, брзо и длабоко бришење се препорачува BCUninstaller. BCUninstaller го скенира вашиот хард диск и ги листа сите програми што ќе ги пронајде, со опции за нивно […]